13 Eylül 2011 Salı

İpana PRO-EXPERT Clinic Line


Herkese ennn sevgi dolusundan merhabalar blogcanlarım:)

Tatil dönüşü ayağımın tozuyla İpana PRO-EXPERT ClinicLine ile tanışmak için Galata Building'in yolunu tuttum.
Daha önce de size İpana hakkındaki duygularımı anlatmıştım.:)Bu yazdıklarım asla bir reklam değildir...Valla billa tek geçerim İpanayı:) ve yine müthiş bir ürünle bir kez daha kalbimi çalmayı başardılar.Kesinlikle çok başarılı bulduğumu samimiyetimle söyleyebilirim.

Düzenli olarak bir kaç gün kullandıktan sonra farkı görüp istesenizde vazgeçemeyeceksiniz zaten... Demedi demeyinnn ve İpana PRO-EXPERT Clinic Line deneyinnnn:)))



İPANA PRO-EXPERT Clinic Line Diyor ki...

Dondurma, şekerleme, tatlı, buzlu içecek ya da sıcak çikolata... Bunlardan birini yiyeceğiniz veya içeceğiniz zaman hassasiyete bağlı dişlerinizin sızlayacağını mı düşünüyor musunuz? Sızlamayı  sadece geçici olarak önleyen diğer diş macunlarının aksine, diş hassasiyetinin nedenlerine karşı koruma sağlayan ilk diş macunu İpana PRO-EXPERT ClinicLine Hassasiyet Kalkanı ile hassasiyete dayalı sızı hızla rahatlar. 




Her yıl milyonlarca yetişkin, diş hassasiyetinden ötürü rahatsızlık yaşıyor. Lezzetli bir dondurmayı kaşıklayamadıktan sonra yazın eski tadı kalmadığı gibi arkadaş toplantılarında bir bardak çay veya bir fincan kahveden uzak durmak da insanın neşesini kaçırıyor. Bu durum, dişleri hassas olan kişilerin çoğunun hayatlarını etkileyerek sabah sıcak bir fincan kahve içmelerinin ya da yaz günlerinde dondurma yemenin önüne geçiyor. Şimdi diş hekimleri, hassasiyeti önlemenin ve sevdiğiniz yiyecek ve içeceklere kavuşmanın kolay bir yolunu tavsiye ediyor: Yeni İpana PRO-EXPERT Clinic Line Hassasiyet Kalkanı diş macunu... 


Diş hassasiyetinin en yaygın iki nedeni, diş minesinin aşınması ve dişeti sorunlarıdır. Bu sorunları etkili biçimde önleyen güçlü bir madde olan Stannous aynı zamanda hassasiyete karşı anında ve uzun süreli koruma da sağlar. Hassasiyete bağlı sızlamayı  sadece geçici olarak önleyen diğer diş macunlarının aksine, diş hassasiyetinin nedenlerine karşı koruma sağlayan ilk diş macunu İpana PRO-EXPERT Clinic Line Hassasiyet Kalkanı, hassasiyetin kökenine inerek etkisini gösterir.


Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği Başkanı Doç. Dr. Ata Anıl sağlıklı dişlere sahip olmanın yaşam tarzı, beslenme alışkanlıkları ve risk faktörleriyle yakından ilgili olduğunu söylüyor. Ancak herşeyden önce doğru ürünlerle doğru diş bakımının şart olduğunu belirten Doç. Dr. Anıl “Diş hassasiyeti yüksek asitli yiyecek ve içeceklerin tüketimi, sigara, alkol kullanımı diabet, sert fırçalamaya bağlı dişetlerinin çekilmesi, uykuda diş sıkma, bazı ilaçların kullanımına bağlı tükürük salgısında azalma gibi sebeplerle ortaya çıkabiliyor. Hastalarım diş hassasiyeti sebebi ile bana geldiklerinde gerekli tedavileri ile beraber kendilerine hassasiyete karşı uzun süreli koruma sağlayan Stannous içeren yeni İpana Pro-Expert Clinic Line Diş macununu öneriyorum, bir sonraki ziyaretlerinde hassasiyetin azaldığını söylemeleri İpana Clinic Line diş macununun ne kadar etkili olduğunun kanıtı.” dedi.  



Doktorum programı ile yakından tanınan Op. Dr. Aytuğ Kolonkoya ise “Diş hassasiyeti benim de sıkça duymaya başladığım ağız problemleri arasındaydı. Piyasada da hassasiyete karşı etkili olduğunu söyleyen o kadar çok diş macunu var ki, Ipana Clinic Line’in farkını anlamak için araştırmaya koyuldum. Diş hassasiyetinde etkili olan maddeleri ve diş macunu içeriklerini araştırdım. İpana Clinic Line’i ürünü  geliştiren uzmanlardan dinledim.  Doç. Dr. Ata Anıl’a da danıştım ve hassasiyet sorunu olan hastaların deneyimlerini de dikkate aldım. Ve bütün bu araştırmalar sonucunda, ben de ikna oldum: Hassasiyeti anında gideren ve önleyen tek diş macunu Ipana Clinic Line” dedi. 



İpana PRO-EXPERT Clinic Line Hassasiyet Kalkanı ile hassasiyete bağlı sızlamalarınızın hızla rahatladığını ve hassasiyetin ana sebeplerinden olan diş eti problemleri ve diş minesi aşınmasına karşı koruma sağladığını farkedeceksiniz. Kısa süre sonra içeceklerinizi dişleriniz sızlamasın diye kamıştan içmek zorunda kalmayacak, ağzınızın ne tarafıyla çiğnediğinize dikkat etmeniz gerekmeyecek.  Hassasiyet sızısını unutup hayatın küçük zevklerinin tadına varabileceksiniz.  

Diş hassasiyetinin asıl nedenleri

Diş hassasiyeti bir gecede ortaya çıkmış gibi görünebilir ama aslında uzun bir süreçtir. Diş hassasiyeti, dişlerin içindeki kanalcıkların diş minesi veya diş etleri tarafından korunamaması nedeniyle ortaya çıkar. Bu durumda sıcak, soğuk, tatlı, ekşi gibi uyaranlar, kanalcıkların içindeki sıvının hareketine neden olur ve bu hareketinde sinirlere ulaşmasıyla hassasiyet gelişir. Ancak Stannous, bu kanalcıkları tıkayarak kanalcıkların içerisindeki sıvı hareketini önler. Bu etki, hassas dişlere yönelik diğer macunlara göre daha uzun süreli ve anında başlayan bir koruma sağlar. Bağımsız araştırmacıların testlerine göre üç gün içinde sıcaklığa bağlı hassasiyette yüzde 54 azalma görülmüştür.

Diş minesi koruma altında!

Meyve suyu, gazlı içecek, enerji içecekleri ve şarap gibi sıvıların içindeki asitler, diş minesini zayıflatarak minenin zarar görmesine yol açar. Ancak Stannous, dişlerin çevresinde koruyucu bir kalkan oluşturarak uzun süreli bir etki sağlar. 

Dişeti sorunlarını önlemek için bakterileri ortadan kaldırır
Güçlü formül, diğer diş macunlarına kıyasla bakterileri uzaklaştırmada daha etkilidir. Bakteriler uzaklaştırılmazsa plak oluşumuna yol açar bu da dişeti sorunlarını beraberinde getirir ve diş kanalcıklarının açığa çıkmasına neden olur.  Klinik çalışmalar, dişeti kanaması ve iltihabının beş haftada yüzde 15 azaldığını göstermiştir.


Diş hassasiyetinin diğer yaygın nedenleri arasında, genellikle uykuda yapılan diş sıkma ve gıcırdatma da vardır.  Dişlerde çatlaklar ve kırıklar da kanalcıkları açığa çıkardığı için bu sorunu şiddetlendirir.

Eksiksiz bir ağız bakımı sizi bekliyor
Nasıl ki egzersiz programınızı ve beslenmenizi olabildiğince sağlıklı bir şekilde düzenliyorsanız, diş hassasiyetini önlemek için de bir ağız bakımı uygulayabilirsiniz:


Diş macununu doğru diş fırçası, ağız suyu ve diş ipi ile tamamlayarak yapılan gündelik ağız bakımı  hassasiyet sorunlarını hafifletmesini sağlar. İpana ve Oral-B’nin Pro-Expert Clinical Line Sistemi, diş hassasiyetini gidermeye ve önlemeye yönelik eksiksiz bir programdır: 


* İpana PRO-EXPERT Clinic Line Hassasiyet Kalkanı diş macununu, doğru diş fırçası, ağız suyu ve diş ipi ile tamamlayın.
* İpana ve Oral-B’nin PRO-EXPERT Clinic Line Sistemi,  Oral-B PRO-EXPERT Hassas Diş Etleri İçin Diş Fırçasını içerir. Fırçanın CrissCross® kılları, dişleri yıpratmadan temizlerken plak tabakasını uzaklaştırır.
* Diş hekimleriyle geliştirilen Oral-B PRO-EXPERT Clinic Line Ağız Gargarası’nın dişeti sorunlarını azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.
* Günde iki kez Oral-B PRO-EXPERT Clinic Line diş ipi kullanmak, fırçanın ulaşamadığı yerler de bakterilerle mücadele eder.


Tam dişime göre bir etkinlik oldu:)

İpana ile mutlu ,sağlıklı gülüşler veeeee sevgi dolu öpücükler...

Hiç yorum yok: